Over ons

Online Marketing

Ilse Groenendijk - Maas

Blijven vernieuwen, luisteren naar anderen, koesteren van goede contacten en kansen benutten in trends en ontwikkelingen. Zoeken en proberen, discussiëren en vooral samenwerken. Dat is wat mij kenmerkt en de manier waarop ik graag met marketingvraagstukken aan de slag ga. 

De drive van jou als ondernemer is mijn motivatie om voor het ultieme doel te gaan. Liefst wel net even anders dan je gewend bent. Maar altijd volledig transparant.

06 11 88 04 92

ilse@showmi.nl

Video

Maurice Sanders

Als kind had ik al een liefde voor films. Volledig opgaan in een verhaal en genieten van de mooie beelden. Zelf nam ik graag de camcorder ter hand en filmde en monteerde er op los. Met een mengpaneeltje gekoppeld aan de camera, videorecorder en cassettedeck was de editor geboren.

Met ShowMI waren we vrijwel meteen succesvol en dat kan ik alleen maar toeschrijven aan plezier in je werk. Passie maakt van werk een hobby. En dat is wat ShowMI is. Een gigantische hobby waar we 8 dagen per week van genieten!

06 14 19 85 83

maurice@showmi.nl

Onze diensten

Social Media

Online Adverteren

Search Engine Optimaziation

Samenwerking met Bluebox

Ideeën komen meestal niet out of the blue. Wel uit BlueBox. Wie? BlueBox, een samenwerkingsverband van specialisten. Bedrijven die al jaren actief zijn op het gebied van (online) marketing en communicatie. Die al een tijdje samenwerken. Elkaar versterken en samen de uitdaging aangaan om jouw doelen mee te realiseren. Ontdek BlueBox