Zoekmachine optimalisatie

SEO. Dit staat voor Search Engine Optimization, ofwel zoekmachineoptimalisatie. Google en online marketing zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een website zonder bezoekers is namelijk een duur online visitekaartje. 

SEO STRATEGIE

Een SEO-strategie heeft altijd als doel om beter vindbaar te worden in zoekmachines, om op de eerste pagina met zoekresultaten te komen of te blijven staan.

Maar hoe werkt dat precies? En wat moet er gedaan worden om een goede positie te bereiken? Dat kan op verschillende manieren. Op basis van een gedegen analyse kies je de juiste aanpak voor jouw website. Eerst moet je immers in beeld krijgen waar de kansen liggen. Dat laten we graag zien! Dat maakt het ‘spel’ namelijk interessant.

SEO Optimaliseren

Wil je zelf aan de slag met SEO? Wil je het een en ander leren? Ben je op zoek naar een beetje hulp of wil je het liefst gewoon alles uit handen geven? Het kan allemaal. En voor elke wens en budget denken we mee in oplossingen.

Natuurlijk houden we rekening met de offline marketingactiviteiten. Ook daarvoor hebben we genoeg ideeën. De agenda, de doelstellingen en de vragen verschillen immers per ondernemer. Voor elke vraag hebben we uiteindelijk een passende oplossing die past binnen jouw budget. Nieuwsgierig? Kom eens een kop koffie drinken!

Bekijk onze andere diensten

Video

Beelden zeggen meer dan woorden. Val op met sprekende, eigen bewegende beelden. Laat zien wat je doet, wie je bent, wat je passie is en waar je bedrijf voor staat.

Online Adverteren

Adverteren in Google is de bekendste vorm van online adverteren. Maar onderschat de kracht niet van social ads. Of ontdek de gouden combinatie van deze twee!

Social media

In veel branches kun je niet om social media heen. Maar hoe zet je de verschillende kanalen effectief in? En hoe blijf je opvallend, onderscheidend en toch herkenbaar?