Social Media

Social media wil je zo makkelijk mogelijk, efficiënt en kosteneffectief inzetten en daarvoor is een gedegen plan noodzakelijk. Zo kunnen we de juiste content ontwikkelen en verspreiden. En met een goed plan als basis kunnen we content efficiënt inzetten en bruikbaar maken voor SEO, social, de website en eventueel zelfs advertising. We maken een kort en bondig plan met daarin de marketing- en communicatiestrategie. We formuleren een ‘kapstok’, een creatief concept in woord en (bewegend) beeld, om de content via de verschillende kanalen te delen.

In alle gevallen is ons aanbod maatwerk. Elke ondernemer heeft immers een ander doel, een andere klant en een ander budget. 

Bekijk onze andere diensten

SEO

Ofwel SEO. Zorgen dat jouw klanten je kunnen vinden in Google. Niet onbelangrijk. Want zonder bezoekers is jouw website enkel een duur online visitekaartje. 

Video

Beelden zeggen meer dan woorden. Val op met sprekende, eigen bewegende beelden. Laat zien wat je doet, wie je bent, wat je passie is en waar je bedrijf voor staat.

Online Adverteren

Adverteren in Google is de bekendste vorm van online adverteren. Maar onderschat de kracht niet van social ads. Of ontdek de gouden combinatie van deze twee!