Video

Laat je passie zien in video. Of het nou je bedrijf is of een product, een vacature of een training of Social media. Video wordt voor steeds meer doeleinden ingezet.

 

In een bedrijfsfilm kun je mooi laten zien waar je uniek in bent en je jezelf onderscheid ten aanzien van de concurrentie of laat de voordelen van jouw producten zien. Laat je website opvallen en nog meer aanspreken met een achtergrondfilm of gebruik je beelden om beter vindbaar te worden in Google. Uiteraard kan social media content niet meer zonder bewegend beeld. Natuurlijk zijn er ook legio mogelijkheden om te adverteren met jouw video!

Bedrijfsvideo

TROTS OP JEZELF • BEDRIJF IN BEELD

Als bescheiden Brabander zijn we niet altijd genegen om onszelf in de spotlights te zetten terwijl dat zeker wel mag. Er zijn zo ontzettend veel mooie bedrijven in onze regio en dat mag gezien worden! 

Bij het maken van een bedrijfsvideo kijken we vooraf samen naar wat het is dat jouw bedrijf uniek maakt. We bepalen wat we gaan laten zien en hoe. Een ‘mooie video’ is voor een groot deel smaak, maar wel smaak waar vooraf goed over nagedacht wordt. Wij denken daar graag in mee en zorgen voor een resultaat dat gezien mag worden. 

Instructievideo

UITLEG  IDEAAL VOOR SEO

“Hoe maak ik een spanband vast?” – “Welke CEE stekker heb ik nodig?”

We googelen er wat op los als het om vragen gaat. Hoe fijn is het dan als er een instructiefilmpje is dat je precies vertelt wat je moet weten? En hoe fijn is het voor jou als bedrijf als dat filmpje meteen naar de productpagina van jouw shop doorverwijst?   

Ook trainingen worden steeds vaker digitaal aangeboden. Handig, want dat is maar 1 keer werk om informatie over te dragen aan heel veel mensen.


DRONE 

LUCHTFOTOGRAFIE  LUCHTVIDEO

Zowel het filmen zelf als de uiteindelijke foto’s en videobeelden zijn altijd weer spectaculair. De ene keer zijn dronebeelden onderdeel van een bedrijfsfilm. De andere keer zijn de foto’s een uniek kado of geven ze een schitterend overzicht van een evenement of te koop staand pand.

Betaalbaar en professioneel
Ondanks de prijzige apparatuur, opleiding en certificering hoeft het inzetten van een drone niet duur te zijn. Vaak is het onderdeel van een bedrijfsvideo, maar soms maken we ook alleen luchtfoto’s en -video. 

Gecertificeerd en verzekerd
Worden dronebeelden voor commerciële doeleinden gebruikt? Dan moeten de beelden zijn gemaakt door een gecertificeerde piloot. ShowMI is in het bezit van de benodigde papieren! En mocht er onverhoopt iets gebeuren? Geen zorgen, wij zijn goed verzekerd en zorgen dat alles goed wordt afgehandeld.

Bekijk onze andere diensten

Online Adverteren

Adverteren in Google is de bekendste vorm van online adverteren. Maar onderschat de kracht niet van social ads. Of ontdek de gouden combinatie van deze twee!

Social Media

In veel branches kun je niet om social media heen. Maar hoe zet je de verschillende kanalen effectief in? En hoe blijf je opvallend, onderscheidend en toch herkenbaar?

SEO

Ofwel SEO. Zorgen dat jouw klanten je kunnen vinden in Google. Niet onbelangrijk. Want zonder bezoekers is jouw website enkel een duur online visitekaartje.